tempeljagers_logo.png

Hé avonturier, leuk je weer te zien!

Yes, het is weer tijd voor een gloednieuwe digitale escape room! De Viking Escape! Tot en met 4 januari vind je bij verschillende bloggers geheime woorden van de Vikingen. Met behulp van deze codewoorden kun je eeuwenoude poorten openen om uiteindelijk de schatkist van Odin te vinden! 

Wat moet je nou precies doen?

Iedere dag vind je bij een andere blogger een plaatje met verschillende letters. Deze letters vormen een geheim codewoord, waarmee je een poort kan openen. Zoek dus eerst alle letters op het plaatje, maak er een woord van en vul dit bij de juiste poort in. In totaal zul je zeven poorten tegenkomen.

Na de zevende poort kom je bij de schatkist van Odin terecht. Deze gaat alleen open door de juiste Noorse runen te verplaatsen.

Veel succes!

De Viking Escape

Klik hieronder op de oranje button om naar de Viking Escape te gaan. Let op, het kan voorkomen dat deze interactieve digitale escape niet op jouw telefoon of tablet werkt. In dat geval moet je hem op een computer of laptop doen. Lukt het dan nog niet, neem dan contact met ons op en we helpen je verder!