tempeljagers_logo.png

Hé avonturier, leuk je weer te zien!

Zit jij alweer klaar voor een nieuwe ronde actie en avontuur?! De grote Inca-escape is van start gegaan!  

Op een verborgen plek in het uitgestrekte Andesgebergte in Peru ligt de geheime stad Machu Patu, de grootste stad van Inca’s! Op de bodem van een diep meer vlakbij de geheime stad staat de magische Tempel van Antu, de god van de tijd. Hier zou de allergrootste schat van de Inca’s opgeslagen liggen. Maar omdat de schatkamer te goed verzegeld is, kunnen gewone stervelingen deze tempel niet betreden. Alleen degene die de 7 poorten weet te openen, maakt kans om de schat aan het einde op te eisen!

Maar… de poorten zijn beveiligd met magische woorden. Zonder deze woorden zal de poort gesloten blijven. Gelukkig krijg je hulp! Ga op zoek naar verborgen letters, achterhaal de magische woorden, en open de poorten!

Wat moet je nou precies doen?

Betreed de eerste hal door hieronder op de oranje button te klikken. Je kunt nu in een Instagrampost naar letters zoeken. Als je alle letters op de foto hebt gevonden, kun je gaan puzzelen. Weet jij welk magisch woord er gevormd kan worden met de letters? Klik dan op de poort van de desbetreffende hal en vul het woord in. In de volgende hal vind je weer nieuwe letters in een nieuwe Instagrampost!

Aan het einde wacht de schat op je. Bezit jij voldoende moed en kracht om het einde van deze spannende Inca-escape te bereiken?

Veel succes!