tempeljagers_logo.png

Hé avonturier, leuk je weer te zien!

Yes, het is weer tijd voor een gloednieuwe digitale escape room! De Bolung Escape! Deze superspannende escape room game staat helemaal in het teken van deel vijf van De Tempeljagers. Als het jou lukt om het einde van de escape room te halen, maak je kans op een fantastisch boekenpakket van Billy Bones!

Vanaf maandag 28 november vind je bij verschillende bloggers geheime codewoorden. Maar deze woorden zijn versleuteld en moet je eerst ontcijferen! Met behulp van deze codewoorden kun je eeuwenoude poorten in de ondergrondse oase van de Grote Zandwoestijn van Australië openen om uiteindelijk de magische kern van een neergestorte meteoriet te vinden! Maar pas op: de slangengod Bolung bewaakt deze schat en je moet hem eerst zien te verslaan! 

Wat moet je nou precies doen?

Vanaf maandag 28 november vind je iedere dag bij een andere blogger een plaatje met verschillende letters. Deze letters vormen een geheim codewoord, waarmee je een poort kan openen. Zoek dus eerst alle letters op het plaatje, maak er een woord van en vul dit bij de juiste poort in. In totaal zul je zeven poorten tegenkomen.

Na de zevende poort kom je bij de slangengod Bolung terecht. Als je hem hebt verslagen, komt je bij de magische meteorietenkern! Daar ontdek je hoe je kans kunt maken op een fantastische prijs: een groot boekenpakket van Billy Bones! De winnaar wordt op maandag 19 december bekendgemaakt (via de mail en via een instagramstory bij Michael Reefs).

Veel succes!

Dit zijn de bloggers:

  • Boekiewoogie
  • Elinewildelezen
  • Juf Willemijn
  • Heavenleighbooks
  • MagicofbooksNL
  • Gaafvoorkinderen
  • Tanteboekie

De Bolung Escape

Klik hieronder op de oranje button om naar de Bolung Escape te gaan. Let op, het kan voorkomen dat deze interactieve digitale escape niet op jouw telefoon of tablet werkt. In dat geval moet je hem op een computer of laptop doen. Lukt het dan nog niet, neem dan contact met ons op en we helpen je verder!