tempeljagers_logo.png

Hé avonturier, welkom terug!

Ben jij klaar voor een nieuwe ronde actie en avontuur?! Welkom bij de grote China Escape!

Diep verscholen in de Chinese bergen ligt de verloren stad Xi-Bao, waar ooit keizerin Xue regeerde in haar Gouden Paleis, dat goed verborgen lag in de gruwelijke Drakenberg. De weg ernaartoe ligt vol obstakels. Jij bevindt je nu op de Promenade van Garoeda, de toegangsweg die naar de tempel leidt. Let goed op, want overal zijn letters verborgen. Kun jij er iedere dag eentje vinden en uiteindelijk het juiste woord vormen om de Drakenberg te betreden? 

Wat moet je nou precies doen?

Ga hieronder op zoek naar 7 verschillende letters. Op iedere instagrampagina kun je een hint vinden. Met de letters die je vindt moet je proberen de Drakenberg te betreden. Iedere dag wordt er een nieuwe hint vrijgegeven. Klik op een dag (als deze vrijgegeven is) om op zoek te gaan naar de letter.

Heb je alle letters gevonden, dan is het puzzelen geblazen! Met het juiste woord kom je de Drakenberg in, waar je 7 nieuwe opdrachten vindt. Ook hier moet je opdrachten doen om letters te verdienen. Als je dit goed doet, mag je het Gouden Paleis betreden. Kan jij het juiste woord vinden om de Perzik van Onsterfelijkheid te bereiken?

Veel succes!

Deze letter vind je op de instagrampagina van: @HeavenleighBooks

Deze letter vind je op de instagrampagina van: @biebmiepje

Deze letter vind je op de instagrampagina van: @tanteboekie

Deze letter vind je op de instagrampagina van: @Jufwillemijnopallstars

Deze letter vind je op de instagrampagina van: @Elinewildelezen

Deze letter vind je op de instagrampagina van: 
@ramonaleest

Deze letter vind je op de website van:   @MagicOfBooksNL

Je kunt de Drakenberg pas op
20 september rond 12.00 betreden